Prosila ga je, če lahko govori bolj potiho, dobila udarec v obraz

Foto: PrtSc Eunice Barber.
Foto: PrtSc Eunice Barber.
Bila je na poti, ko je njo in ostale potnike začel motiti alkoholiziran moški.
Oglej si celoten članek

Nekdanja svetovna prvakinja v atletskem sedmeroboju Eunice Barber je dobila lažje poškodbe, potem ko jo je alkoholizirani moški udaril v obraz na vlaku v Parizu, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Devetinštiridesetletna v Sierra Leoneju rojena Francozinja je potnika na poti v Pariz prosila, če lahko bolj potiho govori po telefonu, nakar jo je ta dvakrat udaril v obraz in ji poškodoval ličnico. Policija je aretirala 43-letnika, ko je vlak pripel na postajo Gare du Nord (spodaj) v središču Pariza.

Foto: Wikipedia Gare du Nord

Barber, petkratna dobitnica kolajn na svetovnih prvenstvih, je zlato v sedmeroboju osvojila na prvenstvu v Sevilli leta 1999, leta 2003 pa je bila v Parizu svetovna prvakinja v skoku v daljino.

Pariz bo letos v ospredju športnega dogajanja, med 26. julijem in 11. avgustom bo gostil olimpijske igre.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.