Tudor odstopil, ker ni dobil Krkaša

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Trener Hajduka je v sredo zvečer končal svoje udejstvovanje na klopi Dalmatincev. Po popoldanskem treningu in večerji v klubski restavraciji je igralcem razkril, da odhaja.
Oglej si celoten članek

Razlog odhoda Igorja Tudorja naj bi bil v tem, da mu uprava ni dovolila pripeljati 27-letnega centralnega branilca iz Solina Nikole Žižića, ki trenutno igra v novomeški Krki! Uprava naj bi ocenila, da je v trenutnem igralskem kadru dovolj igralcev na tej poziciji (Zvonimir Milić, David Domej) in ni uslišala Tudorjeve želje.

Tudor naj bi imel dovolj tega, da najboljši igralci odhajajo, pravih okrepitev pa ni na spregled. Najizkušenejši igralci so nekdanjega člana Juventusa skušali prepričati v nasprotno, toda brez uspeha.

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.