Tudi ta prizor ne spremeni ničesar

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Napadalec PSG-ja Kylian Mbappe si še vedno želi prestopa k Real Madrid.
Oglej si celoten članek

Kylan Mbappe se je zaradi negotovosti v zvezi z njegovo prihodnosti v Paris Saint-Germainu znašel pod velikim pritiskom, kar pa ga po navedbah španskih medijev ni odvrnilo od velike želje po prestopu h kraljevemu klubu.

Francoski napadalec bo v bližnji prihodnosti branil barve madridskega Reala, njegova odločitev pa je dokončna, piše španska Marca.

Mbappe namerava 1. januarja nadaljevati pogajanja s španskim velikanom za brezplačen prestop med poletnim prestopnim rokom 2022.

Napadalcu junija prihodnje leto poteče pogodba s PSG-jem, ki mu je bil za podaljšanje zvestobe do leta 2024 pripravljen ponuditi kar 45 milijonov evrov letne plače. Svetovni prvak s Francijo na zadnjem mundialu v Rusiji je ponudbo gladko zavrnil.

Foto: Profimedia messi neymar mbappe

Na zelenici 22-letni nogometni as že tvorni udarni trio z Lionelom Messijem in Neymarjem. Ob nedavni zmagi nad Manchester Cityjem v ligi prvakov je celo asistiral ob krstnem zadetku Argentinca v dresu pariškega velikana

Napadalni trojček je po zmagi nad meščani (2:0) skupaj poziral v slačilnici, posnetki s same tekme pa razkrivajo, da je tudi Messi takoj po doseženem zadetku prepoznal Mbappejev doprinos s tem, ko je s prstom pokazal na soigralca.

Klub indicem o hramoniji znotraj slačilnice pa Mbappe ostaja neomajen v svoji želji po odhodu. V to je prepričan tudi zvezdnik belega baleta Karim Benzema:

"Sam je povedal, da si želi spremembe. Igral bo za Real Madrid. Ne vem točno kdaj, a njegov prestop je samo vprašanje časa," je prepričan rojak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.