Tudi Stavbar hoče v ligo Ebel

Foto: Žurnal24 Ali se bodo v sezoni 2010/2011 Ljubljančanom in Jeseničanom pridružili še Maribo
Vodstvo Hokejskega drsalnega kluba Maribor je po uvrstitvi moške članske ekipe v polfinale državnega prvenstva zelo zadovoljno. V prihodnosti si želi še v tujino - v ligo Ebel.
Oglej si celoten članek

Vodstvo Hokejsko drsalnega kluba Maribor je po uvrstitvi moške članske ekipe v polfinale državnega prvenstva - v mariborskem klubu dosežek ocenjujejo kot zgodovinski, saj se je prvič zgodilo, da se je člansko moštvo v državnem prvenstvu prebilo med štiri najboljše klube - zelo zadovoljno in že kuje načrte za prihodnost.

"Uspeh v državnem prvenstvu nam odpira nove poglede v prihodnost mariborskega hokeja. Želimo kakovosten klub, ki se bo lahko kosal tudi s tekmeci na mednarodnem prizorišču. Zaradi tega bomo v prihodnjih dneh pisno zaprosili vodstvo lige Ebel, da se v sezoni 2010/2011 pridružimo klubom, ki tekmujejo v tej ligi. Do omenjene sezone bomo poskrbeli za kakovostno rast kluba in za zagotovitev ustreznih denarnih sredstev, torej za temelje, ki nam bi omogočali igranje v konkurenci najboljših avstrijskih, slovenskih in madžarskih klubov. Prihodnost kluba gradimo tudi na 60-letni tradiciji igranja hokeja v Mariboru in prepričan sem, da naša želja ni neuresničljiva," je na današnji tiskovni konferenci kluba dejal predsednik strokovnega sveta HDK Maribor Andrej Verlič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.