Tudi Grki razkrili svoje ase

Foto: EPA
Foto: EPA
Med zadnjimi je svoje adute za nastop na evropskem prvenstvu v Ukrajini in na Poljskem razkril tudi grški selektor Fernando Santos.
Oglej si celoten članek

Selektor grške nogometne reprezentance Fernando Santos je obelodanil seznam 23 igralcev, s katerimi bo igral na junijskem evropskem prvenstvu v Ukrajini in na Poljskem. Kot zadnja sta s seznama odpadla vezista Alexandros Tziolis in Panagiotis Kone.

Kone, sicer nogometaš italijanske Bologne, je bil zaradi udarca Boštjana Cesarja izključen na sobotni prijateljski tekmi proti Sloveniji, ki se je v Kufsteinu končala z 1:1.

Grčija, evropska prvakinja iz leta 2004, bo na EP igrala v skupini A skupaj s Poljsko, Rusijo in Češko. Zadnjo pripravljalno tekmo bo igrala v četrtek, ko se bo pomerila z Armenijo.

Grška reprezentanca za Euro 2012:

Vratarji: Kostas Chalkias (Paok), Michalis Sifakis (Aris), Alexandros Tzorvas (Palermo);
Branilci: Vasilis Torosidis (Olympiakos), Sokratis Papastathopoulos (Werder Bremen), Avraam Papadopoulos (Olympiakos), Jose Holebas (Olympiakos), Stelios Malezas (Paok), Giorgos Tzavelas (Monaco), Yiannis Maniatis (Olympiakos), Kyriakos Papadopoulos (Schalke);
Vezisti: Giorgos Karagounis (Panathinaikos), Kostas Katsouranis (Panathinaikos), Giorgos Fotakis (Paok), Kostas Fortounis (Kaiserslautern), Yiannis Fetfatzidis (Olympiakos), Sotiris Ninis (Panathinaikos), Grigoris Makos (Aek Atene);
Napadalci: Georgios Samaras (Celtic), Dimitris Salpigidis (Paok), Kostas Mitroglou (Atromitos), Nikos Liberopoulos (Aek Atene), Fanis Gekas (Samsunspor).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.