Tudi Blatter pod drobnogledom FBI

Foto: EPA
Foto: EPA
FBI in amaeriški tožilci bodo preiskovali tudi početje odhajajočega predsednika Fife.
Oglej si celoten članek

Sepp Blatter je v torek nepričakovano odstopil s položaja predsednika Mednarodne nogometne zveze, le nekaj dni za tem, ko je bil še petič izvoljen za prvega moža Fife. A mož, ki je 17 let vodil svetovni nogomet, bo imel v naslednjih mesecih še precej neprespanih noči zaradi korupcijskega škandala, ki je v zadnjih dneh pretesel njegovo organizacijo.

Po poročanju ABC News, ki za svoje trditve navajajo vire blizu preiskave, se je Blatter znašel tudi pod drobnogledom FBI in ameriških tožilcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.