Tri Slovenke dobile tekmice v četrtfinalu

Foto: Profimedia Sara Agrež
Za evropski naslov se potegujejo tudi tri slovenske nogometašice.
Oglej si celoten članek

Evropska nogometna zveza je izžrebala pare četrtfinala in polfinala lige prvakinj. Wolfsburg, katerega članica je tudi Slovenka Sara Agrež, bo v četrtfinalu igral proti Paris Saint-Germainu, Roma Zare Kramžar in Nine Kajzba pa se bo merila z Barcelono. Preostala para sta Lyon - Chelsea in Bayern - Arsenal.

Prve četrtfinalne tekme bodo 21. in 22. marca, povratne pa 29. in 30. marca. Prvi polfinalni tekmi bosta 22. in 23. aprila, povratni pa 29. in 30. aprila. Finale bo 3. junija v Eindhovnu.

V prejšnji sezoni je zmagal Lyon, ki je v finalu premagal Barcelono.

* Pari četrtfinala:
Bayern - Arsenal
Lyon - Chelsea
Roma - Barcelona
Paris Saint-Germain - Wolfsburg

* Para polfinala:
PSG/Wolfsburg - Bayern/Arsenal
Lyon/Chelsea - Roma/Barcelona

Foto: Profimedia Zara Kramžar

Foto: Profimedia Nina Kajzba

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.