Trener strmel v Dončića in zmajeval z glavo

Foto: Epa rick carlisle
Ko si tako dober, da presenečaš celo lastnega trenerja.
Oglej si celoten članek

Rick Carlisle je ob še eni zgodovinski predstavi Luke Dončića kar nekajkrat zmajeval z glavo, saj še sam ni mogel verjeti, kaj na parketu uspeva njegovemu slavnemu varovancu. Dončić je prispeval trojnega dvojčka ob zmagi nad Sacramento Kings in trenerja Dallasa znova pustil brez besed.

Mr. Triple Double Luka z izjemnimi številkami do osebnega rekorda

"To so nore številke," je Dončićevih 25 točk, 15 skokov in 17 podaj pospremil Carlisle. "Težko si je to sploh zamisliti. Ves čas ga podvajajo po celem igrišču, on pa premaguje njihove pasti in igra čudovito košarko. Odigral je izjemno tekmo," je dodal trener.

Kako na podvajanje nasprotnega moštva gleda Dončić, si lahko preberete TUKAJ.

"Luka je odličen mlad košarkar. Počasi nam zmanjkuje pohval zanj. Na koncu je najpomembnejše, da zmagujemo tekme. V zadnji četrtini nam je zelo pomagal do zmage. Na tem bomo gradili tudi v prihodnje," je sklenil trener Dallasa.

Provocira Dončić vrača tekmecem: "Uživam, ko to naredite!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.