Transvestit: "Imam slike, lahko dokažem, da sem bila z Icardijem!"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zloglasna družina Icardi je pred novim škandalom, saj se je v medijih pojavil transvestit, ki trdi,da ima dokaz, da je Mauro Icardi z njim prevaral ženo Wando Naro.
Oglej si celoten članek

Zloglasni napadalec Interja Mauro Icardi, ki zadnje čase s svojim obnašanjem bolj kot na igriščih blesti izven terena, bi se lahko znašel v središču seks škandala, saj je transvestit po imenu Guendalina Rodriguez objavil, da naj bi imela spolne odnose.

Guendalina Rodriguez, ki naj bi stalno prejemal grozilna sporočila s strani Icardijeve žene Wande Nare, se je odločil, da bo svojo obtožbo podkrepil z dokazi, saj naj bi bil pripravljen objaviti fotografije, ki so nastale tekom spolnega odnosa.

Trenerjev odziv Icardi in žena spet dvigujeta prah z golimi fotografijami

"Kmalu vam bom dokazala, da je vse to resnica. In to s fotografijami. Žal mi je zaradi njegovih otrok in žene, to je zelo problematično, toda imela sem spolni odnos z Icardijem! Nisem bila niti prvi, niti zadnji transvestit, s katerim je spal. Celo Wanda je klicala tekom najinega časa v postelji," je Icarda preko medijev obtožil Rodriguez.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.