Toskić ostaja v Celju še tri leta

Foto: Žurnal24 Toskiću je v Celju očitno lepo. (Foto: Gregor Katič)
Rokometni klub Celje PL in Alem Toskič sta podpisala novo pogodbo o sodelovanju, po kateri bo Toskič v Celju ostal najmanj do konca sezone 2012/13 in bo še naprej eden izmed nosilcev igre pivovarjev.
Oglej si celoten članek

Toskič ima sicer s Celjem še veljavno pogodbo za naslednjo sezono, a sta se obe strani dogovorili za podaljšanje sodelovanja. "Glede podaljšanja pogodbe sem izredno vesel, ker bom ostal v Celju tudi v naslednjem obdobju. Klub ima velike načrte in prepričan sem, da bomo dobro delali in da bomo v tem obdobju izpolnili vse zastavljene cilje. Osebno imam s Celjem velike ambicije in prepričan sem, da jih ima tudi klub z mano, tako da sem izjemno zadovoljen, da ostajam tu," je ob podaljšanju sodelovanja dejal Toskič.

Direktor pivovarjev Roman Pungartnik je to odločitev pozdravil: ''Zelo smo veseli, da smo se z Alemom dogovorili za nadaljnje sodelovanje. Gre za človeka in igralca, ki ga želimo imeti v svojih vrstah. S pristopom na in izven igrišča, z igrami, ki jih kaže, je pokazal, da si zasluži mesto v tej ekipi in da je lahko eden izmed nosilcev igre v ekipi, ki se bo v prihodnje borila za povratek v vrh Evrope. Veseli in ponosni smo, da bo Alem Toskič še naprej zastopal naše barve in prepričani smo, da bo izpolnil vsa pričakovanja.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.