Top 10 letošnjih hit-trenerjev

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Maurizio Pochettino, Espanyol Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Unai Emery Foto: Žurnal24 Juergen Klopp Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Domingos Paciencia Foto: Žurnal24 Rudi Garcia Lille Foto: Žurnal24 Massimiliano Allegri zmaga veselje proslavljanje slavje proslava Foto: Žurnal24 9. Robin Dutt, 46 let - Freiburg. Nemško prvenstvo: 9. mjesto, Evropa: -. Podobn
V letošnji nogometni sezoni so na sceno stopila nekatera nova, mlada in neznana trenerska imena. Poglejte si pregled desetih novih trenerjev, ki so zaznamovali nogometno leto.
Oglej si celoten članek

V današnjem finalu Evropske lige v Dublinu se bosta udarili portugalski moštvi Brage in veliki favorit Porto. Obe ekipi imata na klopi mlada trenerja – Braga Domingosa, Porto pa Andréa Villas-Boasa, ki sta se kot meteorja izstrelila na nogometno sceno. Poleg omenjenih strokovnjakov izpostavljamo še osem trenerjev, ki so zaznamovali sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.