Tomić: Lahko premagam Nadala

Foto: EPA
Foto: EPA
Avstralski tenisač Bernard Tomić, ki ga v prvem krogu OP Avstralije čaka obračun z Rafaelom Nadalom, je prepričan, da lahko premaga prvega igralca sveta.
Oglej si celoten članek

Bernardu Tomiću v finalu teniškega turnirja v Sydneyju resda ni uspelo ubraniti lanskoletne lovorike, a 21-letniku kljub temu ne primanjkuje samozavesti.

Avstralskega tenisača v prvem krogu uvodnega grand slama sezone 2014 čaka obračun z najboljšim tenisačem na svetu Rafaelom Nadalom, Tomić pa je prepričan, da lahko premaga španskega matadorja.

''Dandanes je mogoče prav vse. Vse je mogoče. Igram dobro. Sem dokaj samozavesten. Moral bom igrati tako, kot sem igral na začetku turnirja v Sydneyju,'' je povedal Tomić, ki je v drugem kolu omenjenega turnirja izločil Slovenca Blaža Kavčiča. ''Če mi bo to uspelo, potem bom imel priložnost, da ga premagam. Težko bo. Moral bom imeti tak dan, ko igram najboljši tenis,'' je povedal 21-letnik, ki je najboljši rezultat na domačem grand slamu zabeležil leta 2012, ko se je prebil do četrtega kroga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.