"To ni normalno"

Foto: Epa
Foto: Epa
Igralci in navijači Milana jezni zaradi odločitve sodnikov.
Oglej si celoten članek

Če je na zadnji tekmi lige prvakov navijače Chelseaja razjezil Damir Skomina, ki po njihovem mnenju ni dosodil enajstmetrovke za Londončane, so še nekoliko bolj besni pristaši Milana po dvoboju njihovih junakov z Arsenalom v Evropski ligi. Tokrat so sicer švedski delilci pravice v Londonu pokazali na belo točko, a tega ne bi smeli storiti.

Sojenje Zvezdnik jasno povedal svoje mišljenje o Skomini

Danny Welbeck je ob vodstvu gostov z 1:0 padel v šestnajstercu Milana, glavni sodnik Jonas Eriksson pa je šele po posredovanju sodnika ob golu dosodil najstrožjo kazen. To je Welbeck tudi spremenil v zadetek. V drugem polčasu je Arsenal z dvema zadetkoma potrdil zmago, v četrtfinale je napredoval s skupnim rezultatom 5:1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:11 16. Marec 2018.

    Kaj nogomet ..............denar je važen na nogometnih poljanah ! Vse lahko uredijo navijači s bojkotom tekem ! Torej BBB so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.