To je promocija: gola navijačica!

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ameriška nogometna liga bo dobila novega člana. To so kanadski Vancouver Whitecaps, ki so že pred prvo tekmo poskrbeli, da se govori samo o njih. Razlog: slikanje dresa na golo navijačico!
Oglej si celoten članek
Poglejte si GALERIJO in VIDEO vročega dogajanja iz Vancouvra, kjer bo novi dres Whitecaps gotovo prodajni hit.

Čez lužo promocijo razumejo malce drugače kot v Sloveniji. Golaž v slogu sindikalnih izletov pač ne zaleže, treba je razmišljati širše. In kaj je boljšega, kot dres novega kluba Vancouver Whitecaps narisati na nič hudega slutečo lepotico. Se strinjamo – nič ni boljšega!

Za trenutek malce resnosti. Whitecaps so najnovejše moštvo, ki se bo pridružilo ameriški nogometni ligi (MLS), svoj prihod pa so se odločili naznaniti z domiselnimi promocijskimi videi z glavno temo "Where Will You Be…" (kje boste, op. p.), s katerimi odštevajo dni do svoje prve tekme. 19. marca se bodo namreč na kanadskem derbiju udarili s Totonto FC.

Njihov video s poslikano navijačico je vsekakor boljši kot tisti izpred nekaj dni, ki vključuje našega in vašega najljubšega Kanadčana Bryana Adamsa. Popularni pevec namreč z žogo poškoduje več tisoč dolarjev vredno snemalno opremo ... Seveda le za šalo, pa vendarle.

Drži se mikrofona, Bryan!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.