"To je naša realnost"

Foto: Profimedia anže lanišek
Slovenci v finalu niso pridobili nobenega mesta.
Oglej si celoten članek

Slovenska skakalna reprezentanca je ob odsotnosti Petra Prevca in Timija Zajca osvojila šesto mesto na ekipni tekmi v Lahtiju.

Lahti Oslabljeni orli daleč od stopničk

"Kot kaže, smo v drugi seriji res imeli magnet na 118 metrih, le Jernej je od naše četverice skočil malo dlje. Tudi moji skoki niso bili idealni. Rezerve so še, jutri jih bom poizkušal izkoristiti," je po nastopih slovenskih skakalcev dejal povratnik na tekme najvišje ravni Anže Lanišek.

Tudi Nejc Frank, pomočnik trenerja Gorana Janusa, ki zaradi bolezni ni odpotoval na Finsko, je po tekmi ocenil, da je bilo šesto mesto glede na prikazano na treningih slovenska realnost. 

"Šesto mesto je danes, glede na včerajšnje skoke, naša realnost. Za zdaj sodimo sem. Fantje so delali napake, a za kaj več bi morali narediti osem res odličnih skokov. Danes bomo naredili analizo, pogovorili se bomo, nato pa je jutri nov dan, v katerega gremo z optimizmom," je s severa sporočil Frank.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.