Tipsarević boljši od Kavčiča

Foto: EPA Blaž Kavčič je izgubil proti Srbi Tipsareviću. (Foto: EPA)
Najboljši slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je na turnirju ATP z nagradnim skladom 442.500 dolarjev v Delray Beachu na Floridi nastope končal v drugem kolu.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je Blaž Kavčič na glavni turnir uspešno prebil prek kvalifikacij in v prvem kolu gladko izločil Kolumbijca Roberta Faraha, je v drugem klonil proti šestemu nosilcu Srbu Janku Tipsareviću.

V zadnji tekmi večera na Floridi je Tipsarević po treh nizih s 6:2, 6:7 (8) in 6:3 ugnal Kavčiča. "Na igrišču sem se danes potrudil 120-odstotno, a je bil Janko predober. Kljub porazu sem s svojo igro ta teden zelo zadovoljen. Še naprej pa moram trdo trenirati. Vse najboljše Janku v nadaljevanju turnirja," je prek socialnega omrežja Twitter po porazu iz Združenih držav Amerike sporočil Kavčič, ki ga naslednji teden skupaj z reprezentanco čakajo nastopi v Davisovem pokalu proti Finski.

 Delray Beach, ATP (442.500 USD), 2. kolo:

Janko Tipsarević (Srb/6)
: Blaž Kavčič (Slo) 6:2, 6:7 (8), 6:3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.