Tipično: Slovenec zaje*e Slovenca?

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekateri hvalijo slovensko ekipo za pošteno športno vedenje, drugi menijo, da bi bilo bolje, če bi Tepeš Prevcu "prepustil" zmago.
Oglej si celoten članek

Igor Bergant je na Twitterju v nemščini napisal, da je Freundov najboljši prijatelj Slovenec z imenom Fair Play in da bi se Freund lahko zahvalil s pesmijo Hvala Slovenija. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 34

  • 14:23 24. Marec 2015.

    presvetli-zdaj pa ne razumeš-ko je skakaL TEPEŠ JE FREUND že bil na 3.mestu,še dva bi lahko zaostala za nemcem-in bi …

  • 11:00 23. Marec 2015.

    Zvonkec zvonkec,se vidi ,da si vso življenje kavč športnik.Sedaj ti bom nekaj napisal,pa upam,da boš končno doumel.Tepeš je moral bit …

  • 10:36 23. Marec 2015.

    Oprosti ampak jaz pa ne razumem tvoje logike razmišljanja niti take čist splošne, niti v smislu športnega tekmovanja in obnašanja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.