Tina odhaja, Lindsey prihaja

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenska alpska smučarka Tina Maze je zaključila s pripravami V Portillu. Tja je prispela Lindsey Vonn.
Oglej si celoten članek

Najboljša smučarka na svetu se je prek Twitterja s fotografijo ob slovesu iz Portilla vsem zahvalila za izjemen trening. "Zadnji delovni dan v Portillu je za mano. Hvala vsem za izjemen trening." V Slovenijo se bo vrnila 3. septembra, dan pred začetkom evropskega prvenstva v košarki.

Mazetova je sicer del treningov hitrih disciplin opravila z Avstrijcema, Marcelom Hirscherjem, najboljšim alpskim smučarjem lanske sezone, in Maxom Franzem, specialistom za hitre discipline.

V Portillu že Vonnova

Prav tako prek Twitterja pa je zjutraj Lindsey Vonn javnosti sporočila, da se je odpravila na 9-urni let proti Portillu, kjer bo prvič po treningih v dvorani stopila na sneg. "Na letalo in v devetih urah bom v Čilu. Mislim, da ne bom nič spala, preveč sem razburjena."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:34 31. Avgust 2013.

    Provokatorski naslov. Ampak kar daljnoviden, saj se bomo Slovencelni spet razdelili. Desna opcija za Tino, leva opcija za Lindsey.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.