"Ti navijači so fanatiki polni substanc, ne razumejo tenisa"

Foto: Profimedia Rafael Nadal
Rafael Nadal se je jezil po porazu v finalu ATP pokala.
Oglej si celoten članek

Rafael Nadal je v nedeljo s Španijo proti Srbiji klonil v finalu ATP pokala, po dvoboju pa je kritiziral srbske navijače, ki so se po njegovem mnenju neprimerno obnašali med dvobojem v Sydneyju.

"V preteklosti sem že imel nekaj epizod s temi navijači. To so fanatiki... Ne gre za Avstralce. Nekateri na dvoboje prihajajo s preveč opojnimi substancami v svojem telesu, kot bi to smeli in se sploh ne razumejo v ta šport. Všeč mi je, ko se podpira svojega igralca, svojo državo, to je lep del športa, ampak potrebno je spoštovati tudi tekmeca," je izjavil Nadal, ki se je v prvem nizu dvoboja z Novakom Đokovićem, ko je izgubljal z 2:5, sodniku pritožil zaradi vzklikov s tribun proti njemu, nato pa jezno sedel na klop.

Zahtevajo rešitev Tenisači ponoreli: "Sramota. To je nepošteno."

Đoković je Nadala sicer premagal s 6:2 in dvoboj med Srbijo in Španijo takrat izenačil na 1:1 v zmagah. Kasneje so teniški igralci s Pirenejskega polotoka klonili še v igri dvojic, Srbija pa je tako osvojila prvi ATP Cup.

Foto: Profimedia Rafael Nadal

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:51 13. Januar 2020.

    Tip pa neotesanec.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.