Thompson se ne vrača v Ljubljano

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Trener Uniona Olimpije Sašo Filipovski je v pogovoru za dnevnik.si spregovoril o novih okrepitvah kluba in pripravah pred novo sezono. Razkril je še, da ameriški košarkar Deon Thompson kariere ne bo nadaljeval v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Foto: Benjamin Kovač Filipovski Murić Union Olimpija Krka pokal Spar finale Brežice Ameriški košarkar Deon Thompson je lani podpisal dveletno pogodbo z ljubljanskim klubom, zdaj pa se je odločil, da bo kariero nadaljeval drugje. Filipovski je za dnevnik.si povedal, da si Američan želi preboja v ligo NBA. V primeru, da mu ne uspe, pa bo poskusil srečo v enem izmed evropskih klubov.

Trener Uniona Olimpije je zadovoljen z dosedanjimi okrepitvami in dodaja, da je treba poslovati v okviru finančnih zmožnosti kluba. V prihodnji sezoni Evrolige napoveduje težak boj, pripravljalni režim pa bo dokončno oblikoval po opravljenih reprezentančnih obveznostih nekaterih igralcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.