Thomas: "lažni Slovenec" v ligi ABA?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Eden najboljših košarkarjev italijanskega prvenstva Omar Abdul Thomas, ki je nastopal s ponarejenim slovenskim potnim listom, kar smo ekskluzivno razkrili prav na Žurnalu24, je na spisku okrepitev Crvene zvezde.
Oglej si celoten članek

Za Omarja Abdula Thomasase zanima Crvena zvezda, Američan, ki nima več slovenskega potnega lista, pa bi se lahko s tem v ligi ABA predstavil slovenskim ljubiteljem košarke."Dobili smo ponudbo njegovih menedžerjev in on je eden od igralcev, ki jih spremljamo," je za portal kapiten.rs dejal Damir Ristović, Zvezdin direktor.

Italijanske oblasti so košarkarja , najkoristnejšega igralca lanskega italijanskega prvenstva, kaznovale s 16-mesečno prepovedjo igranja v Serie A. Američan je za Air Avellino igral s ponarejenim slovenskim potnim listom, zgodbo pa smo pred meseci razkrili pri Žurnalu.

Izkušeni 29-letni krilni košarkar je bil velika želja italijanskega Montepaschija, za katerega pa zaradi kazni ne more nastopati. "Lažni Slovenec" je v lanski sezoni za Avellino v povprečju dosegal po 17,5 točke in šest skokov na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.