Po hudi poškodbi vzbudil upanje, zdaj spet krut udarec

Foto: Epa Thibaut Courtois na treningu Reala.
Foto: Epa Thibaut Courtois na treningu Reala.
Vodilna ekipa španske La Lige letos nima sreče s poškodbami.
Oglej si celoten članek

Vratar španskega nogometnega velikana Reala iz Madrida Thibaut Courtois se je znova poškodoval. Kot so v klubu pojasnili v sporočilu za javnost, je Belgijec poškodbo meniskusa v desnem kolenu staknil na treningu.

Courtois je sicer odsoten od avgusta, ko si je strgal križno vez v levem kolenu, na igrišča naj bi se vrnil v zadnjih tednih sezone. Zdaj pa je najverjetneje, da za madridsko zasedbo v tej sezoni ne bo več igral.

Že od prej je bilo jasno, da izjemni Courtois ne bo zastopal Belgije na letošnjem evropskem prvenstvu v Nemčiji.

Trener Reala Carlo Ancelotti je ob odsotnosti Courtoisa v vrata poslal Ukrajinca Andrija Lunina, ki je dobil prednost pred posojenim vratarjem Chelseaja Kepo Arrizabalago.

Vodilni klub španske lige je še v igri v Ligi prvakov, v četrtfinalu se bo meril z branilcem naslova Manchester Cityjem.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.