Težave z vidom ovirajo Gattusa

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kariera Gennara Gattusa je pod velikim vprašajem, saj ima nekdanji italijanski reprezentant velike težave z vidom. Odlični vezist je z igrišč odsoten že 45 dni.
Oglej si celoten članek

Gennaro Gattuso, nogometaš italijanskega Milana, še ne namerava končati kariere, čeprav se sooča z velikimi težavami z vidom. Z nogometnih zelenic je odsoten že 45 dni, vendar kljub temu upa na vrnitev.

Gattuso ima težave z vidnim živcem, ki nadzira premik očesa. Nekdanji italijanski reprezentant je zadnjo tekmo odigral devetega septembra, ko je igrišče moral zapustiti že sredi prvega polčasa. Na tem srečanju je trčil s soigralcem Alessandrom Nesto. "Moje težave se niso začele s trkom z Alessandrom. Od takrat pa se zavedam težave. Neste sploh nisem videl. To so bile najtežje minute v moji karieri. Počutil sem se, kot da sem pijan. Zlatana Ibrahimovića sem videl na štirih mestih," je o težavah spregovoril 33-letni nogometaš, ki je z Italijo leta 2006 osvojil naslov svetovnega prvaka.

Robustnemu vezistu so številni očesni strokovnjaki svetovali, naj počiva od dva do šest mesecev, nato pa se bodo odločili o nadaljnjih ukrepih. Stanje očesa bi se v tem času lahko popravilo samo, v najslabšem primeru pa ga čaka operacija in dolgotrajno okrevanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.