Testiral se bo tudi Aleksander Čeferin

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pred vrati je zaključek obeh prestižnih tekmovanj.
Oglej si celoten članek

Pred zaključnima turnirjema Lige prvakov v Lizboni in Lige Evropa v Nemčiji Evropska nogometna zveza (Uefa) bo opravljala tudi redna testiranja na novi koronavirus svojega vodstva in ostalega osebja.

Liga prvakov Atlético razkril oba okužena, Uefa vztraja pri dvoboju Oblaka in Kampla

V to je vključen tudi predsednik krovne celinske nogometne organizacije Aleksander Čeferin in vsi ostali, ki bodo prisotni na prizoriščih, je sporočila Uefa.

Žreb Ples kroglic dal tekmece Maribora, Olimpije in Mure

S tem želijo zagotoviti čim bolj varno okolje za igranje za igralce in trenerje na stadionih. Testiranja bodo delali tudi med samim turnirjem tako kot tudi za vse sodelujoče ekipe.

Žreb Celjani spoznali drugo oviro na poti do raja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.