Teniški zvezdnik spet deležen hudih obtožb

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nove skrbi za nemškega teniškega zvezdnika ruskega rodu Alexandra Zvereva.
Oglej si celoten članek

Nemški teniški zvezdnik Alexander Zverev se po poročanju nemških medijev znova sooča s hudimi obtožbami. Potem ko ga je družinskega nasilja obtožila bivša partnerka Olga Šaripova, se je zdaj oglasila še mama njegove hčerke Brenda Patea, prav tako sicer že Alexandrova bivša. 

Kot navaja RTL, naj bi ga tudi Patea obtožila povzročitve telesnih poškodb. Patea je sicer šokirala v začetku leta 2021, ko je dejala, da po razhodu z Zverevom nosi njegovega otroka, a da skrbništva, ko se bo otrok rodil, z nemškim tenisačem ne bo delila. 

Konec januarja letos je Zverev sicer zapisal, da je pravica zmagala, potem ko je bil oproščen vseh obtožb družinskega nasilja nad bivšo partnerko Olgo Šaripovo. Njene obtožbe so v teniški karavani dvignile precej prahu, mnogi so celo zahtevali, da bi morali Zvereva začasno suspendirati. 

Slabega pol leta po odločitvi sodišča pa so v javnost prišle nove obtožbe, za katere je poskrbela mama njegove hčerke Mayle. Po poročanju RTL-a ga nemško državno tožilstvo v Berlinu obtožuje povzročitve hudih telesnih poškodb. Patea je sicer ob tem, ko so njene obtožbe prišle v javnost, zanikala, da bi bile obtožbe povezane z morebitno finančno odškodnino. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.