Tenis na strehi stadiona

Foto: Žurnal24 MCG stadion v Melbournu je bil prizorišče nenavadnega teniškega obračuna.
Na sliki je znameniti stadion MCG, ki stoji v središču Melbourna, na njem pa gledalci uživajo v predstavah igralcev kriketa. Gostil je že mnogo spektakularnih športnih dogodkov, vendar nobenega podobnega zadnjemu, teniškemu.
Oglej si celoten članek

V namen promocije športnih copat, so se na vrhu strehe stadiona, v eksebicijski teniški tekmi v mešanih parih pomerili Srbkinja Ana Ivanović, Ciprčan Marcos Baghdatis in Avstralca Brydan Klein in Alicia Molik. Tenisači so imeli na prirejenem igrišču velikosti tri četrtine pravega čudovit razgled na avstralsko velemesto, pod njimi pa se je bohotila zelenica stadiona, ki sprejme 100.000 gledalcev.


Ana Ivanović in druščina so med teniško igro uživali v prelepem razgledu na Melbourne. © AFP

 

Preden so se tenisači podali po nešteto stopnicah, ki so vodili do nenavadnega teniškega igrišča, so jih organizatorji pobližje spoznali z varnostnimi ukrepi, vsi po vrsti pa so bili osupli nad razgledom in so tudi zato zgrešili kakšno žogico preveč.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.