Tekma odpovedana

Foto: Twitter val gardena
Smukaške tekme za moške v Val Gardeni ne bo.
Oglej si celoten članek

Organizatorji tekme svetovnega pokala smučarjev v italijanskih Dolomitih so izgubili boj z vremenom. Italijanski organizatorji so bili prisiljeni odpovedati smukaško preizkušnjo.

Alpsko smučanje Maratonski superveleslalom le izpeljali

V petek so po štirih urah le spravili pod streho moški superveleslalom, ki je bil večkrat prekinjen zaradi megle. Tekmo je dobil Avstrijec Vincent Kriechmayr, najboljši Slovenec in edini v točkah je bil na 28. mestu Klemen Kosi.

Na startu današnjega odpovedanega smuka so od Slovencev bili Martin Čater, Klemen Kosi, Miha Hrobat in Boštjan Kline.

V nedeljo bo v bližnji Alta Badii moški veleslalom, na katerem bo slovenijo predstavljal Žan Kranjec. Nato pa v ponedeljek sledi še paralelni veleslalom s Kranjcem in Štefanom Hadalinom na startu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.