"Tega se bom spominjala celo življenje"

Foto: Epa roger federer serena williams
Prvič sta na igrišču loparja prekrižala legendarna Serena Williams in Roger Federer.
Oglej si celoten članek

Teniška reprezentanca Švice je v svoji drugi tekmi skupine B Hopmanovega pokala zabeležila še drugo zmago. Branilka naslova je z 2:1 premagala ZDA, največ zaslug za to pa ima Roger Federer, ki je najprej s 6:4 in 6:1 premagal Francesa Tiafoea, nato pa sta bila skupaj z Belindo Benčič s 4:2 in 4:3 boljša od Tiafoeea in Serene Williams.

Točko za ZDA je prispevala Williamsova, ki je bila s 4:6, 6:4 in 6:3 ugnala Benčičevo.

Federer in Williamsova, oba 37-letnika, sta se v svojih karierah srečala prvič.

"To je bil eden večjih dogodkov v moji karieri. Igrati proti enemu najboljših igralcev vseh časov, ki še vedno igra odlično, je nekaj izjemnega, ta dvoboj se bom spominjala vse življenje," je bila po obračunu s Federerjem navdušena Williamsova.

V skupini ima zdaj Švica dve zmagi, Grčija in Velika Britanija eno, ZDA pa so še brez uspeha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.