Tatovi z mačetami pretepli nekdanjega Liverpoolovega zvezdnika

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekdanji zvezdnik otoškega nogometa je doživel pravo grozljivko, ko so mu v hišo vdrli zamaskirani tatovi ter se z mačetami spravili nad celotno družino.
Oglej si celoten članek

Nekdanji izraelski nogometni zvezdnik, Ronny Rosenthal, ki si je ime ustvaril predvsem s svojimi nastopi v dresu Liverpoola in Tottenhama, je prestal pravi pekel, ko so v njegovo hišo, vredno 4,5 milijonov evrov, vdrli napadalci in se tekom ropa spravili nad njegovo družino.

Angleški Sun poroča, da naj bi šestorica tatov vdrla v Rosenthalovo hišo, kjer so nekdanjega nogometaša napadli ter ga večkrat udarili v obraz. Zamaskirani storilci naj bi v rokah vihteli mačete.

Tekom ropa, do katerega je prišlo v severozahodnem delu Londona, kjer se nahaja Izraelčeva hiša, je bila nekdanjemu nogometašu odtujena dragocena zbirka ur. S primerom se že ukvarja tamkajšnja policija.

"Od Ronnyja sem slišal, da so se fizično znesli nad člani družine, grozili so jim z mačetami ter podobnimi groznimi stvarmi. Vse se je končalo v kakšnih petih minutah. Ti ljudje so vedeli, kaj počnejo. Toda družina je zdaj že v dobrem stanju, je zelo močna. Toda ta izkušnja zanje ni bila niti najmanj prijetna," je za Evening Standard izjavil neimenovani Rosenthalov sosed ter zaključil: "Točno so vedeli, katere ure ima v lasti in kje se nahajajo. Vdrli so v hišo ter ga večkrat udarili v obraz."

Foto: Twitter Ronny Rosenthal

Ronny Rosenthal je sicer izraelski nogometaš, ki se je iz rodnega Izraela (Maccabi Haifa) preko Belgije (Club Brugge, Standard Liege) podal v Anglijo, kjer je devet let branil barve Liverpoola, Tottenhama in Watforda. Svojo kariero, tekom katere je zbral tudi 60 nastopov za državno reprezentanco, je končal leta 1999.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.