Takšna je zdaj zdravstvena situacija pri Dončiću

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dončićeva poškodba je praktično že sanirana.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se pred začetkom nove sezone v ligi NBA ubada s poškodbo mečne mišice. Čeprav najverjetneje v predsezoni ne bo zaigral, Dallas se bo nocoj pomeril še z Milwaukeejem, pa naj bi bil nared za prvo tekmo, ko bodo Mavericks naslednji teden v noči s četrtka na petek gostili San Antonio.

Slovenski zvezdnik je zadnji trening sicer že opravil z ekipo.

"Videli bomo, kako se bo počutil jutri, a je opravil celoten trening in deloval zelo, zelo dobro. Najverjetneje jutri vseeno ne bo zaigral," je po včerajšnjem treningu o zdravstvenem stanju svojega prvega zvezdnika dejal trener NBA podprvakov Jason Kidd. Ob pomembnosti slovenskega asa je povsem razumljivo, da pri franšizi iz Teksasa ničesar ne želijo tvegati.

Dallas je v pripravah na novo sezono doslej odigral tri tekme in prav vse tudi izgubil. Poleg Dončića so tekme sicer izpuščali tudi ostali zvezdniki moštva.

Liga NBA se bo začela v sredo zjutraj po srednjeevropskem času, ko se bodo branilci lovorike iz Bostona pomerili s precej okrepljenimi New York Knicks.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.