Tako so soigralci izvedeli, da Dragon odhaja na All-Star tekmo

Foto: Profimedia Goran Dragić
Goran Dragić je prvi Slovenec, ki bo zaigral na najprestižnejši tekmi lige NBA.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić bo kot drugi evropski branilec zaigral na tekmi vseh zvezd v ligi NBA. To je pred njim uspelo le Francozu Tonyju Parkerju. Slovenski kapetan se je po izboru, ki ga je po poškodbi košarkarja Clevelanda Kevina Lova opravil komisar lige Adam Silver, dejal: "Počaščen sem, da bom na svoji prvi All-Star tekmi predstavlajl Miami Heat. Pozdrav mojim soigralcem, ki so mi omogočili ta dosežek."

31-letni Ljubljančan je bil na naboru leta 2008 izbran kot 45. s strani ekipe San Antonio Spurs. Poleg moštva Miami Heat, katerega član je od leta 2015, je Dragić onkraj Atlantika igral še za ekipi Phoenix Suns in Houston Rockets. Leta 2014 je bil v ligi NBA izbran za košarkarja, ki je najbolj napredoval.

Srečanje med ekipo LeBron (James) in ekipo Stephen (Curry) bo na sporedu 19. februarja ob 2.00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.