Tako so policisti aretirali nekdanjega zvezdnika lige NBA

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Objavljen je bil posnetek aretacije dvakratnega prvaka lige NBA.
Oglej si celoten članek

Rajon Rando, dvakratni prvak lige NBA in štirikratni udeleženec All-Star tekem, je bil na začetku leta aretiran v zvezni državi Indiana. Policisti so zaustavili njegovo vozilo zaradi slabo pritrjene registrske tablice, nato pa opravili temeljito preiskavo avtomobila, saj so v njem zavohali vonj marihuane. Ob preiskavi vozila so nato našli pištolo, marihuano (količino za osebno uporabo) in druge pripomočke za uporabo drog. Nekdanji as je bil tako aretiran.

Zdaj je na plan prišel video aretacije, objavili so ga pri TMZ Sports. Posnetek razkriva, da so policisti vedeli, da imajo v obravnavi športnega zvezdnika. "Je bivši košarkar, igral je za precej NBA moštev," je dejal eden izmed policistov in dodal: "Saj ni pomembno, le toliko, da veste."

Kasneje je na vprašanje, ali je igral v NBA, tudi Rondo odgovoril pritrdilno. "Vov," je dejal eden izmed policistov. Rondu so nadeli lisice in ga odpeljali na policijsko postajo. Kasneje je plačal varščino in bil spuščen na prostost.

To sicer ni bilo prvič, da se je Rondo znašel v navzkrižju z zakonom. V preteklosti je namreč že dvakrat imel opravka s policijo in organi pregona zaradi nasilja v družini. Obakrat je partnerki grozil s pištolo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.