Tako se ženi Pato

Foto: Žurnal24 Alexandre Pato si je privoščil razkošno poroko. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Milanov brazilski napadalec Alexandre Pato od torka ni več samski. Prstan je nataknil 22-letni igralki Sthefany Brito. Ob glamurju ohceti pade v oči tudi njuna mladost, skupaj imata le 41 let.
Oglej si celoten članek

Poroke so po navadi ob sobotah, redkeje ob sredah, zvezdnik Milana Alexandre Pato pa si jo je privoščil v torek. V zakonski jarem je skočil pred dvema dnevoma, srečna izbranka pa je znana brazilska igralka Sthefany Brito. Par se nikakor ne more primerjati s povprečno starostjo slovenskih ženinov in nevest, saj vsota njunih let komaj presega številko 40. Cerkveni del poroke je potekal v cerkvi v središču Ria de Janeira, svatba pa v razkošnem hotelu Copacabana Palace.

Golobčka sta se sicer spoznala leta 2008, odtlej pa je Pato svoje gole često proslavljal tako, da je roke sklenil v obliko srca. Mladoporočenca sta povabila več kot 500 svatov, med katerimi je bil tudi Kaká, nekdanji Patov soigralec pri Milanu. Še dva pomembna podatka, ki ju izpostavljajo brazilski mediji: novopečena Patova žena bo živela v Milanu kljub poklicnim obveznostim, z možem pa bosta medene tedne preživela na otočju Bora Bora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.