Tako se je ob krstnem nastopu odrezal hollywoodski zvezdnik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Šestdesetletni hollywoodski zvezdnik je v enem izmed ovinkov izgubil oblast nad vozilom, a se je na srečo izognil hujšim posledicam.
Oglej si celoten članek

Kanadski filmski zvezdnik in glasbenik Keanu Reeves je konec tedna nastopil na profesionalni avtomobilistični dirki. Na slovitem dirkališču Indianapolis Motor Speedway Circuit se je 60-letnik udeležil tekmovanja za pokal Toyota GR in med 35 nastopajočimi zasedel 25. mesto, poročajo ameriški mediji.

Reeves, med drugim znan po vlogah v uspešnicah John Wick in Matrica, je med 45-minutno dirko v enem od ovinkov na kratko celo izgubil oblast nad bolidom in zapeljal s steze, a le malo zatem nadaljeval dirko.

Igralec je svoj dirkalnik s številko 92 opremil tudi z napisom BRZRKR. Hollywoodski zvezdnik od leta 2021 namreč uspešno ustvarja tudi serijo stripov z enakim imenom, ki opisuje prigode in dogodivščine nesmrtnega bojevnika.

Reeves je znan kot velik navdušenec nad avto-moto športom in fotografi ga med dirkami pogosto ujamejo v svoj objektiv. Prav hitrost pa mu je odprla tudi pot v filmski svet. Pred 30 leti je prvič zaslovel v filmu Speed, kjer je igral policista na avtobusu, ki je moral držati konstantno hitrost, sicer bi v njem razneslo bombo. Voznica avtobusa v filmu je bila Sandra Bullock.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.