Tako je srbska športna zvezdnica v dresu Slovenca navijala za naše!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Olga Danilović je na tekmi med Slovenijo in Dansko vzpodbujala svojega Jana Oblaka.
Oglej si celoten članek

Slovenskega vratarja in kapetana naše izbrane vrste Jana Oblaka smo v preteklosti lahko že večkrat videli, kako vzpodbuja in se veseli uspehov svojega dekleta, srbske teniške igralke Olge Danilović.

Tudi Olgo smo pogosto videli na Janovih tekmah, tokrat pa je odlična 23-letna srbska tenisačica, ki je nedavno tako navdušila s svojimi predstavami v Roland Garrosu, preko socialnih omrežij delila fotografije, kako navija za svojega dragega na letošnjem evropskem prvenstvu.

Foto: Instagram/Olga Danilović Olga Danilović, navijanje za Jana Oblaka

Najprej je vsa ponosna na fotografijo slovenskega kapetana, ko je pred tekmo pel himno, prilepila srčke, nato pa je objavila fotografijo, na kateri v Oblakovem dresu navija za svojega izbranca.

Očitno je Olgina podpora pomagala, saj je slovenski kapetan odlično opravil svoje delo. Ob zadetku Christiana Eriksena je bil namreč povsem nemočen, kasneje pa je z odličnim posredovanjem po strelu Rasmusa Hoejlunda iz neposredne bližine obdržal Slovenijo v igri, da je lahko Erik Janža dobrih deset minut kasneje dosegel izenačujoč zadetek.

Foto: Instagram/Olga Danilović Olga Danilović, navijanje za Jana Oblaka

Zanimivo pa je, da se srbska in slovenska reprezentanca obe nahajata v skupini C in bosta naslednjo tekmo na letošnjem evropskem prvenstvu odigrali ravno med sabo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.