Shaq spregovoril o Dončićevi gostoljubnosti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić je na Krku gostil nekdanjega velikega zvezdnika lige NBA.
Oglej si celoten članek

Legendarni Shaquille O'Neal je pred dnevi pod imenom DJ Diesel nastopil v klubu Diamond v Malinski, na odru pa sta se mu za nekaj časa pridružila tudi slovenska reprezentanta Goran Dragić in Luka Dončić. Najkoristnejši igralec lige NBA leta 2000 in štirikratni prvak je v podcastu povedal, da ga je na Krku gostil Dončić, ki na tem otoku že vrsto let preživlja dopust.

"Ko sem prišel v njegovo mesto, me je nekdo 'pobral' in odpeljal v vilo, ki jo je zame pripravil Luka. Tam sem pojedel pizzo, privoščil sem si vodno pipo, na voljo sem imel sadje. Pospremil me je na šov. Luka mi je dejal: 'Shaq, gospod O'Nealović, tako me tam imenujejo, v mojem mestu se ti ne bo nič zgodilo'. Rad bi se zahvalil Luki in Goranu Dragiću, njuni ljudje so res poskrbeli zame," je v podcastu dejal O'Neal. 

"Ko sem prišel, mi je Luka dejal, da ve za mojo nastanitev v hotelu, a da je zame pripravil drugo prebivališče. Bilo je povsem ob morju, vila s štirimi spalnicami," je še nadaljeval Shaquille.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.