Tako izgleda Grosjeanova roka po grozljivi nesreči v Bahrajnu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Romain Grosjean je dva tedna po grozljivi nesreči v Bahrajnu pokazal svojo iznakaženo roko.
Oglej si celoten članek

Voznik Formule 1 Romain Grosjean je prvič po grozljivi nesreči na dirki za VN Bahrajna z javnostjo delil fotografijo svojih poškodovanih rok ter obenem javil dobre novice.

"Smrti sem dal ime" Grosjean spregovoril o tem, kako je lezel iz ognja

Dirkač ekipe Haas pravi, da je že nekje na polovici svojega okrevanja, obenem pa je razkril eno izmed obeh opečenih rok, ki sta najhuje nastradali v grozljivi nesreči.

Grosjean je tako slaba dva tedna potem, ko je v Bahrajnu pri hitrosti 225 km/h udaril v zid, njegov bolid, katerega so zajeli plameni, pa je razpolovilo, končno snel povoje ter razkril, kako dobro jo je še odnesel.

"Sem že nekje 50 % nazaj. Moj bog, kako sem vesel, da sem se osvobodil zavojev na desni roki. Cele dneve in noči jo je potrebno mazati, a je vseeno zelo dober občutek, da je roka že v takšnem stanju. Zdaj čakam, da se pozdravi še leva," je pokomentiral Grosjean.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.