Tadej Pogačar že cepljen proti covidu-19

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski kolesarski zvezdnik je prejel cepivo CNBG.
Oglej si celoten članek

Člani kolesarske ekipe UAE Emirates, katere član je tudi zadnji zmagovalec dirke po Franciji, Slovenec Tadej Pogačar, so se danes v Abu Dabiju cepili proti covidu-19, poroča AFP.

Velik ulov Pogačar bo dobil zvezdniško okrepitev

"Celotna ekipa je vesela, da je s cepljenjem dobila priložnost zaščititi sebe in druge. Čestitamo Emiratom in vsem partnerjem tega programa," je dejal vodja ekipe Mauro Gianetti.

Cepilo se je 27 kolesarjev, seveda tudi Pogačar, prejelo so cepivo Sinopharm CNBG, ki so ga odobrili v Združenih arabskih emiratih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.