Svindal alergičen na betonski prah

Foto: EPA
Foto: EPA
Norvežan Aksel Lund Svindal, ki je predčasno končal nastope na olimpijskih igrah v Sočiju, je razkril, da je k njegovi odločitvi v največji meri pripomogla alergija na betonski prah.
Oglej si celoten članek

Norveški smučarski as Aksel Lund Svindal, ki je na prejšnjih igrah v Vancouvru osvojil tri odličja in je tudi veljal za favorita v Sočiju, je spakiral in šel domov, saj želenih rezultatov ni dosegel. Pojasnilo? Alergija na betonski prah.

"Mislim, da je v zraku beton v obliki prahu. Zdravniki so točno vedeli, za kaj gre, saj so mi tudi takoj predpisali zdravila proti alergiji. Ta sicer pomagajo, a me je izčrpalo," je dejal za ameriško tiskovno agencijo AP in svoje trditve podkrepil s tem, da ima tudi veliko drugih športnikov v Sočiju težave z alergijami.

Spletni portal Thestar.com je v svoji šaljivi kolumni na temo Svindalove alergije napravil napako in objavil fotografijo Ivice Kostelića. ''Razen tega, da tip misli, da sem Ivica Kostelić, je tole kar smešno. Vesel sem, da sem vas spravil v boljšo voljo,'' je na Facebooku zapisal Svindal.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.