Sušiću za tekmo v Stožicah ostalo le 17 igralcev

Foto: EPA
Foto: EPA
Selektor nogometne reprezentance Bosne in Hercegovine, legendarni član jugoslovanske reprezentance Safet Sušić, manj kot teden dni pred prijateljsko tekmo s Slovenijo nima mirnega spanca. Trenutno lahko računa le na 17 igralcev.
Oglej si celoten članek

V četrtek je nastop v Stožicah zaradi poškodbe odpovedal Ivan Sesar (Elazığspor), selektorju Safetu Sušiću pa jo je pred tekmo s Slovenijo zagodel tudi švicarski kolega Ottmar Hitzfeld, ki je vpoklical Harisa Seferovića (Fiorentina), ki lahko še vedno izbira med igranjem za Švico in Bosno in Hercegovino. "Zmaji" so v petek ostali še brez Muhameda Bešića (Ferencvaroš).

"Za zdaj to ni prevelik problem. Na voljo za tekmo s Slovenijo imam 17 igralcev in vsi, ki bodo na voljo tam gori, bodo lahko igrali. Vseeno ni enostavno, ko v nekaj dneh ostaneš brez štirih igralcev. Poklical sem jih 20 in nisem si mislil, da bomo ostali brez četverice. Zdaj je prepozno, da bi poslali dodatna vabila, saj moramo igralcem v tujih ligah priti 15 dni prej," je za SportSport.ba povedal Sušić.

Sušić je pred dvobojem z nekdanjim reprezentančnim soigralcem Srečkom Katancem že prej ostal brez poškodovanega Sejada Salihovića (Hoffenheim) in Zvjezdana Misimovića (Guizhou Renhe), ki se šele dobro privaja na igranje v kitajski ligi.

Seznam BiH za tekmo proti Sloveniji:

Vratarja: Asmir Begović (Stoke City), Asmir Avdukić (Borac);

Branilci: Emir Spahić (Sevilla), Ermin Zukanović (Gent), Ognjen Vranješ (Alania), Mensur Mujdža (Freiburg), Josip Kvesić (Željezničar), Toni Šunjić (Zorya, Ukr);

Vezisti: Miralem Pjanić (Roma), Senad Lulić (Lazio), Avdija Vršajević (Hajduk Split), Adnan Zahirović (Spartak Nalčik), Muamer Svraka (Željezničar), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senijad Ibričić (Kasimpasa), Miroslav Stevanović (Sevilla);

Napadalca: Edin Džeko (Manchester City), Vedad Ibišević (Stuttgart).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.