Superkombinacije ne bo!

Foto: Žurnal24 Tina Maze je trenutno na petem mestu v skupnem seštevku svetovnega pokala. (Foto
Mednarodna smučarska zveza (FIS) je sporočila, da danes odpovedane tekme alpskih smučark v superkombinaciji v švicarski superkombinaciji ne bodo nadomeščali.
Oglej si celoten članek

Zaradi pomanjkanja ustreznih terminov tekme ne bodo nadomestili niti v Crans Montani niti na kakšnem drugem prizorišču v iztekajoči se sezoni 2009/10.

Z odpovedjo se je sprožilo tudi vprašanje skupne zmage v svetovnem pokalu v tej disciplini. Američanka Lindsey Vonn je bila vodilna v tem seštevku in bi si tako predčasno zaslužila mali kristalni globus, vendar morajo po pravilih FIS v sezoni v vsaki disciplini izvesti vsaj tri tekme. O usodi kombinacijskega seštevka bo FIS odločila do finala svetovnega pokala v Garmisch-Partenkirchnu, ki bo naslednji konec tedna.

Program tekem v Crans Montani se po odpovedi tekme v superkombianciji ne bo spremenil. V soboto bo na sporedu smuk, v nedeljo pa superveleslalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.