Super-G odpovedan zaradi sneženja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Superveleslalom za svetovni pokal alpskih smučark v francoskem Val d'Iseru je odpovedan zaradi obilnega sneženja, so sporočili organizatorji. Tako Tina Maze, ki je imela številko 18, ne bo mogla loviti zmage v edini disciplini, v kateri še ni osvojila prvega mesta.
Oglej si celoten članek

Tina Maze bo morala tako na prvo zmago v supervelesalomu še nekoliko počakati. Črnjanka je bila na petkovem smuku enajsta, kar je ob odstopu Lindsey Vonn in slabši predstavi Marie Höfl-Riesch zadostovalo, da je še povečala prednost v skupnem seštevku svetovnega pokala. Novo priložnost za vrhunski rezultat bo imela Tina v nedeljo, ko bo v Courchevelu na sporedu veleslalom. Na startni listi v Val d'Iseru je bila še ena Slovenka, in sicer Mariborčanka Ilka Štuhec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.