Strašno: Arenas se šali na račun Rosa

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Padli zvezdnik lige NBA Gilbert Arenas je z objavo fotografije na Instagramu prekoračil vse meje dobrega okusa.
Oglej si celoten članek

Gilbert Arenas brez da bi igral trenutno kot član kitajskih Shanghai Sharks zasluži 22,3 milijona dolarjev, dolgoletni član Washington Wizards pa v prostem času skrbi za to, da se njegovo ime še naprej povezuje z rečmi, ki niso vredne imena nobenega športnika.

Na Instagramu je pred kratkim objavil "šaljivo" fotografijo, ki prikazuje prepoznavne silhuete Michaela Jordana, LeBrona Jamesa in Kobeja Bryanta, poškodovanega Derricka Rosa pa upodablja znak za invalide.

"Kateri znak je popularen na teh ulicah? 1, 2, 3, 4 #začnitetaggati," je odurno zapisal Arenas in požel val kritik. Rose, član Chicago Bulls, je pred dnevi utrpel še drugo zaporedno poškodbo kolena, ki mu bo vzela celo sezono, a Arenas za sočutje do kolega očitno noče niti slišati.

Kaj drugega od nekoga, ki je v slačilnico na tekmo lige NBA prinesel pištolo in se podelal v čevlje soigralca, sicer ni moč pričakovati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.