Stojanović ostaja v sedlu na Marakani

Foto: EPA
Foto: EPA
Upravni odbor Crvene zvezde je po rednem zasedanju sporočil, da bodo o morebitnih spremembah v vodstvu kluba odločali na redni skupščini, ki bo 25. oktobra.
Oglej si celoten članek

O usodi slovenskega trenerja Slaviše Stojanovića niso razpravljali, kljub slabim rezultatom na začetku sezone Ljubljančan zaenkrat ostaja na klopi beograjskega velikana.

Upravni odbor se bo znova sestal čez nekaj dni, takrat pa bodo odločali o usodi Stojanovića. "O morebitnih spremembah bomo govorili na skupščini, ki bo 25. oktobra, o trenerju danes nismo odločali," je dejal podpredsednik Crvene zvezde Ivica Tončev po koncu sestanka v klubskih prostorih. Drugi podpredsednik Slaviša Kokeza je ponovil, da je pripravljen ponuditi odstop. "V Crveni zvezdi rabimo ljudi, ki lahko vložijo vsako leto 200, 300 ali 500.000 evrov. S tem bi se klub postavil na noge," je povedal Kokeza.

Zvezda rekorderka

Stojanović tako vsaj za zdaj ostaja trener Crvene zvezde, ki je v nedeljo z 0:2 izgubila proti nogometašem Čukaričkega in doživela še tretji poraz v uvodnih osmih krogih srbskega prvenstva. Pri tem je postavila tudi neslavni rekord, saj je prejela najhitrejši gol v zgodovini srbske lige (18. sekunda). Zvezda je trenutno na petem mestu prvenstva in ima štiri točke zaostanka za vodilnima ekipama, Partizanom in Čukaričkijem.

Stojanovića so sicer "menjali" že po izpadu iz Evropske lige proti ukrajinskemu Černomorcu, potem po remiju proti Donjem Sremu, ko je stadion Marakana praznoval 50. obletnico odprtja, nazadnje pa po prvenstvenem porazu proti Voždovcu, ko so Delije igralce dobesedno slekle, saj le-ti naj ne bi bili vredni dresa nekdanjega evropskega prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.