Stojanović: Ne bom pomočnik

Foto: IFP Slaviša Stojanović je odločen, da bo odšel v tujino.
Napovedi se očitno uresničujejo: mediji v Združenih arabskih emiratih pišejo, da je Srečko Katanec novi selektor tamkajšnje reprezentance. Slaviša Stojanović čaka, da bo Srečko potrjen.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je dolgo govorilo o tem, da bo Srečko Katanec postal selektor reprezentance Združenih arabskih emiratov (ZAE), Slaviša Stojanović pa njegov sodelavec, se je informacija pojavila tudi v tamkajšnjih medijih. Katanec ni dvigoval telefona, končno pa nam je uspelo priklicati nekdanjega stratega Domžal in Celja Stojanovića, ki je za zurnal24.si dejal: "Nimam komentarja, ker čakam še na potrditev podpisa Srečka Katanca, ki naj bi prišla danes," je povedal Slaviša in dodal: "Da, jaz sem odločen, čakam pa še, da bodo stvari jasne, zato ne bi rad ničesar vnaprej določil in dajal izjav. Moja vloga ni pomočnik trenerja, ampak je malo drugače določena. Skratka, najprej morajo potrditi Srečka, potem pa še druge stvari. Zadeve bi sicer morale biti že znane, vendar ti Arabci nekaj odlašajo, oni so bolj 'na easy'. Mislim, da bi moralo biti vse znano do večera. Čakamo na potrditev dogovorjenih stvari."

 
 

Moja vloga ni pomočnik trenerja, ampak je malo drugače določena.

Slaviša Stojanović

 
Kasneje naj bi angažiranje nekdanjega slovenskega in makedonskega selektorja potrdila tudi nogometna zveza ZAE, vendar se je Stojanović ob našem drugem klicu le namuznil, da še vedno čaka Srečkovo potrditev nove službe. Katanec, ki je v sklepni fazi dogovarjanja za selektorski stolček premagal tudi nekdanjega selektorja Savdske Arabije Jusefa Abdula, bo na mestu selektorja zamenjal Francoza Dominiqua Bathenaya, ki mu je pogodba potekla po zadnji kvalifikacijski tekmi ZAE za svetovno prvenstvo 2010 v Južnoafriški republiki. Pomočnik Katanca v ZAE naj bi bil nekdanji strateg Domžal in Celja Slaviša Stojanović, tudi eden od kandidatov za trenerja ljubljanske Olimpije. Katanec je bil na začetku meseca v Dubaju in si je ogledal tekmi ZAE proti Nemčiji (2:7) in Južni Koreji (0:2).
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.