Številni ga že odstavljajo, on se ne da

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda David Moyes se kljub slabim rezultatom svoje ekipe ne boji za službo.
Oglej si celoten članek

Številni mediji so se danes razpisali, da bi lahko vodstvo rdečih vragov odpustilo stratega Davida Moyesa, če na sredini povratni tekmi osmine finala Lige prvakov ne izniči zaostanka Olympiakosa (0:2) in se uvrsti v četrtfinale.

Manchester United proti Olympiakosu čaka vse prej kot lahka naloga, saj je na prvi tekmi v Grčiji izgubili z 0:2. Olympiakos je s tem postal sploh prva grška ekipa, ki je premagala United v evropskih tekmovanjih. Rdečim vragom ne gre nič kaj bolje v državnem prvenstvu. Trenutno so sedmi, za četrtim mestom zaostajajo že 12 točk, izpadli pa so tudi iz obeh pokalnih tekmovanj.

Britanski mediji so danes poročali, da bi lahko Moyes ostal brez službe, če v sredo ne napreduje v četrtfinale lige prvakov. Škot to zanika in zatrjuje, da je njegov položaj varen.

"Moja prihodnost se ni spremenila. Imam odlično službo. Vem, v katero smer si želim. Vem, da smo v slabem položaju, ampak verjamemo. Dovolili mi bodo opravljati službo. O tem nismo nikoli razglabljali. Imam šestletno pogodbo. Klub nima kratkoročne vizije, ampak dolgoročno," je na novinarski konferenci sporočil nekdanji trener Evertona in pohvalil navijače: "Videli so nekaj porazov, ki jih niso pričakovali, a ostajajo z ekipo. Videli so že uspehe in v prihodnosti jih še bodo. Ta klub je največji na svetu in se bo spet dvignil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.