Ovržen mit o Američanih in dopingu

Foto: Profimedia Stephen Curry in Anthony Edwards, v ozadju Kevin Durant.
Foto: Profimedia Stephen Curry in Anthony Edwards, v ozadju Kevin Durant.
Ameriški zvezdnik je opisal okoliščine po finalu košarkarskega olimpijskega turnirja.
Oglej si celoten članek

Košarkarji ZDA so v velikem finalu olimpijskih iger premagali Francijo in še 17. osvojili zlato odličje v tej panogi. 

V polfinalu in finalu je bil najboljši mož ZDA ostrostrelec Stephen Curry, ki je na odločilnih tekmah dosegel 36 oziroma 24 točk.

Številni zlobni jeziki so namigovali, da so se Američani, kot bojda kultni "Dream Team" leta 1992 v Barceloni, v Parizu lahko izognili dopinškim kontrolam. Temu seveda ni bilo tako, kot je razkril Anthony Edwards.

"Po zmagi v slačilnici sploh nismo mogli slaviti medalje. Steph, KD in jaz smo namreč takoj morali na dopinška testiranja," je Edwards dejal med pogovorom za Boardroom.

Poleg Edwards in Curryja je svoj vzorec torej moral oddati tudi Kevin Durant, testiranja pa so se udeležili tudi trije igralci francoske izbrane vrste.

dezurni@styria-media.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.