Steiert nič več trener Rusov

Foto: Žurnal24 Slavski je novico komentiral brez dlake na jeziku. (Foto: EPA)
Vodstvo ruske zveze za smučarske skoke je zaradi slabih rezultatov na olimpijskih igrah v Vancouvru odpustilo trenerja članske ekipe, Nemca Wolfganga Steierta.
Oglej si celoten članek

"Pravkar sem slišal vest, da je Steiert odstopil. To ni res. Jaz sem ga odpustil," je dejal predsednik ruske zveze za smučarske skoke Vladimir Slavski.

"Moram poudariti, da je Steiert naredil veliko dobrega, odkar je prišel k nam pred šestimi leti. Toda v tem trenutku je več negativnih kot pozitivnih stvari," je dodal Slavski.

Ruski skakalci so na ekipni tekmi v Vancouvru ostali brez finala, na posamičnih tekmah pa se niti enemu skakalcu ni uspelo prebiti med prvih 25.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.