Ste že videlli boljše obrambe?

Vratar Kiela je v nekaj sekundah zbral tri obrambe.
Oglej si celoten članek
Kielovov vratar Nikolas Katsigiannis je v nekaj sekundah trikrat preprečil žogi pot v svojo mrežo. Zadnji strel, ki je šel pod prečko, je branil z nogo. Kiel je dvoboj proti Eisenachu dobil z 31:19.

Katsigiannis je najprej zaustavil strel z devetih metrov, a se je žoga odbila nazaj do strelca, ki je z nekoliko bližje znova poskušal premagati občasnega nemškega reprezentanta, a je bil slednji znova na mestu. Sledil je še tretji strel, vratarju pa je uspelo pravočasno vstati, povrhu vsega pa je žogo, ki je šla pod prečko, zaustavil z nogo in požel ovacije soigralcev in prepolnih tribun.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.