Stari znanec tivolske publike obračunal s 'kolegom'

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Sloveniji priljubljeni Litovec se je sprl s trenerjem tekmecev.
Oglej si celoten članek

V prvem krogu Evrolige sta se v Carigradu pomerila domači Fenerbahçe in grški Olympiacos, do zmage z 81:72 so prišli gostitelji, tekmo pa je zaznovalo kar nekaj neljubih dogodkov.

Velik udarec za turško zasedbo je bila huda poškodba Scottieja Wilbekina, ki je s strganimi kolenskimi vezmi najverjetneje že zaključil to sezono, član kluba iz Pireja Shaquielle McKissic je zašel v razpravo z enim od gledalcev, tega so odstranili iz dvorane, po koncu dvoboja pa sta se sprla še trenerja Šarunas Jasikevičius in Georgios Bartzokas.

Sloviti Litovec, ki je delček svoje uspešne igralske kariere kot član Olimpije prebil tudi pod tivolskimi koši, je po zadnjem pisku sirene pristopil do Bartzokasa, trenerja sta izmenjala nekaj besed, vse skupaj pa se je nadaljevalo z žuganjem s prstom in povišanimi toni. V vse skupaj so se vmešali tudi košarkarji obeh klubov, do večjega incidenta pa ni prišlo.

Fenerbahçe je na dvoboju tehtnico sicer prevesil na svojo stran v zadnji četrtini, ki jo je dobil z izidom 25:15.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.